Een nieuw seizoen voor De Doordouwers!

Voor de oudste groep jongeren is er de club De Doordouwers. Bob van den Berg en Thomas Quist leiden de clubactiviteiten. En dat alles loopt natuurlijk uit op het clubkamp waar De Doordouwers als vanouds een eer hoog te houden hebben. De eerste clubavond is nog niet bekend, maar voor meer informatie kun je mailen met doordouwers@scjt.nl.

Geplaatst in De Doordouwers | Een reactie plaatsen

Een nieuw seizoen voor De Zwevers!

Zit jij in de eerste, tweede of derde van het voortgezet onderwijs? Dan is er voor jou de club De Zwevers. Onder leiding van Jeroen Baaijens en Anco Westdorp belooft het een gaaf seizoen te worden met verschillende activiteiten. De Zwevers komen voor het eerst bij elkaar op dinsdagavond 17 september. Voor meer informatie kun je mailen naar zwevers@scjt.nl.

Geplaatst in De Zwevers | Een reactie plaatsen

Een nieuw seizoen voor De Sprong!

Club De Sprong is er voor jeugd uit groep 7 en 8 en heeft maar liefst drie leiders: Naomi Groeneveld, Floor Nefs en André van den Bergh. Met elkaar wordt het een heel leuk seizoen met leuke, creatieve en serieuze activiteiten. De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 24 september. Wil je meer weten, mail dan naar sprong@scjt.nl.

Geplaatst in De Sprong | Een reactie plaatsen

Een nieuw seizoen voor De Aanloop!

Deze club is voor kinderen uit groep 5 en 6. Onder leiding van Jacqueline van Os en Marjon Atres gaan ze een vrolijk, mooi en creatief seizoen tegemoet. De eerste middag waarop De Aanloop bij elkaar komt, is op donderdag 26 september. Meer weten? Stuur dan een mail naar aanloop@scjt.nl.

Geplaatst in De Aanloop | Een reactie plaatsen

Een nieuw seizoen voor De Start!

De Start is de club voor de jongsten. Zit jij in groep 3 of 4 van de basisschool? Dan is dit de club voor jou. Renate Baaijens en Hannah Geluk zijn de leidsters van De Start. Samen met de kinderen gaan ze er weer een leuk seizoen van maken met verhalen, spelletjes en het maken van leuke dingen.

De eerste clubmiddag is op maandag 30 september. Meer informatie? Stuur dan een mail naar start@scjt.nl.

Geplaatst in De Start | Een reactie plaatsen

kunstzinnige clubavond met Geeske

Vanavond hebben we een kerstschilderij gemaakt onder leiding van Geeske. Met scheerschuim en ecoline een kleurige achtergrond gemaakt, daarop nog een kerstboodschap getekend. Het was gezellig en de resultaten waren geweldig!!
Dank je wel Geeske!!

 

Geplaatst in De Sprong | Een reactie plaatsen

We zijn al weer een aantal middagen druk bezig geweest met ons thema: de ark (en de dieren) van Noach. Iedere clubmiddag knutselen we er weer iets bij. Het eindresultaat laat nog even op zich wachten, maar het wordt prachtig!!

Groeten van Erna en Hannah.

Geplaatst in De Start | Een reactie plaatsen

We zijn al weer 2 keer bij elkaar geweest. De eerste avond hebben we de jaarkalender versiert. Vanavond hebben we geknutseld rondom de herfst. Van vlapakken hebben we voederbakjes voor vogels gemaakt en we hebben poppetjes van kastanjes gemaakt.
Het was erg gezellig!

Geplaatst in De Sprong | Een reactie plaatsen

​Mooi resultaat Clubkas Campagne

 In de Rabobank Clubkas Campagne heeft de SCJT het mooie bedrag van €321,46 gekregen! Graag willen we iedereen die op onze stichting gestemd heeft, van harte bedanken voor uw steun. We kunnen met dit geld ons werk voor de jeugd blijven voortzetten.

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Joepie! De Start heeft nieuwe leiding!

Na lang zoeken, hebben we eindelijk nieuwe leiding gevonden voor De Start! Erna Boot en Maartje Riemens gaan samen deze club draaien. Dat betekent dat er ook ingeschreven kan worden voor kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisschool. Omdat de leiding zich goed moet voorbereiden en er ook nog een herfstvakantie tussen zit, is de eerste clubmiddag op dinsdag 22 november. De Start komt dit seizoen elke veertien dagen op dinsdagmiddag bij elkaar in Het Visnet van 15.15 tot 16.45 uur. 
Dus schrijf je snel in en kom ook naar deze gezellige clubmiddagen en natuurlijk het kampweekend aan het eind van het seizoen. Omdat we later zijn gestart, geldt een iets lagere contributie van 12 euro (in plaats van 15). Inschrijven kan via deze website (zie het menu ‘inschrijven’).

groetjes, het bestuur van de SCJT.

Geplaatst in De Start, Nieuws | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen