Rabo Clubsupport

De SCJT doet ook dit jaar weer mee met de Rabo Clubsupport-actie. Stem jij ook op ons? Zo krijgen we wat extra’s om activiteiten voor de jeugd te organiseren. Stem in de Rabobank-app of via rabobank.nl/clubsupport. Alvast bedankt!

Geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen

De Doordouwers

Hey, zit jij in het vierde jaar van het voortgezet onderwijs of hoger? Kom dan eens langs bij De Doordouwers! Wij zijn een gezellige club van en door jonge mensen. De leiding is in handen van Thomas Quist en Sanni Heijboer. We komen voor het eerst dit seizoen bij elkaar op zondagavond 9 oktober om 19.30 uur in Het Visnet. Heb je vragen over deze club? Stel die dan via doordouwers@scjt.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan via deze link. We hopen je snel een keer te zien op onze clubavonden!

Geplaatst in De Doordouwers | Een reactie plaatsen

De Zwevers

Ben jij een jongere die in de eerste drie jaren van het voortgezet onderwijs zit? Dan is De Zwevers the place to be. Een beregezellige club onder leiding van Miranda van Dijke en Marloes Schenkel. Samen maken we er een heel mooi en leuk seizoen van! Op maandagavond 17 oktober hebben we onze eerste bijeenkomst in Het Visnet. We beginnen om 18.30 uur. Heb je vragen over De Zwevers? Stel die dan via zwevers@scjt.nl. En als je besluit te komen, kun je je via deze link inschrijven. We hopen je snel te zien!

Geplaatst in De Zwevers | Een reactie plaatsen

De Sprong

Speciaal voor jullie die in de laatste twee groepen van de basisschool zitten, hebben we onze club De Sprong. Naomi Groeneveld en Floor Nefs geven leiding aan deze toffe club waarin het heel gezellig is. De Sprong komt op dinsdagavond 18 oktober voor het eerst bij elkaar en vervolgens om de veertien dagen op dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Vragen kun je altijd stellen via sprong@scjt.nl. Wil je je aanmelden voor deze club? Dat kan via deze link. We hopen je snel te mogen begroeten!

Geplaatst in De Sprong | Een reactie plaatsen

De Aanloop

Zit jij in groep 5 of 6 van de basisschool? Dan is club De Aanloop echt iets voor jou! We komen op donderdagmiddag bij elkaar in het Visnet. Jacqueline van Os en Marjon Atres geven leiding aan deze club. De eerste clubmiddag is op donderdag 6 oktober om 15.15 uur. Vragen kun je altijd stellen via aanloop@scjt.nl. Wil je je aanmelden voor deze club? Dat kan via deze link. We hopen je snel te zien!

Geplaatst in De Aanloop | Een reactie plaatsen

De Start

De club voor onze jongste kinderen is De Start. Zit jij in groep 3 of 4 van de basisschool? Dan is dit de club voor jou. We komen bij elkaar op woensdagmiddag om de 14 dagen. De eerste keer is op woensdag 5 oktober van 13.30 tot 15.00 uur. Er zijn verhalen, we zingen, we knutselen hebben het heel gezellig met elkaar. De leiders van deze club zijn Hannah Geluk en Renate Baaijens. Het mailadres van deze club is start@scjt.nl. Als je mee wilt doen, kun je je aanmelden via deze link. Hopelijk tot ziens!

Geplaatst in De Start | Een reactie plaatsen

We gaan eindelijk weer op kamp!

Vrijdag (22 april) is het ein-de-lijk zover! Na twee jaar waarin we door corona niet op kamp konden, gaan we nu dan toch echt weer! We vertrekken vrijdagavond om 18.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de Zoekweg in Tholen richting Eersel. We verblijven daar in kamphuis W’tjewel. Ouders krijgen een vervoerslijst gemaild waarin staat wie met wie meerijdt. Op de Zoekweg is vrijdag Marcelle Hoven als vervoersco√∂rdinator aanwezig om te zorgen dat iedereen in de juiste auto komt te zitten en dat er niemand achterblijft natuurlijk. Tot vrijdag allemaal. We hopen op een fantastisch kamp!

Geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen

Wanneer beginnen de clubs in het seizoen 2021/2022?

Het nieuwe seizoen is al weer begonnen! Maar wanneer is de eerste clubbijeenkomst? Lees snel verder.
De Start begint op woensdag 6 oktober en draait om de 14 dagen op woensdagmiddag van 13.30-15.00 uur.
De Aanloop is al begonnen op donderdag 23 september en draait ook om de 14 dagen op donderdagmiddag.
De Sprong komt voor het eerst bij elkaar op dinsdagavond 28 september van 18.30 tot 20.00 uur en doet dat ook om de 14 dagen.
De Zwevers gaan op maandagavond 11 oktober van start en draaien eveneens om de 14 dagen van 19.00 tot 20.30 uur.
De Doordouwers hebben voor het eerst club op zondag 3 oktober om 20.00 uur.

Geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws | Getagged , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

SCJT ook op facebook

Je kunt vanaf nu de SCJT ook volgen via Facebook. Zoek op Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen of volg de link www.facebook.com/jeugdwerktholen

Geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws | Getagged , | Een reactie plaatsen

Foto’s

Op de pagina Foto’s zullen we beelden plaatsen van de activiteiten van de SCJT. Denk daarbij aan kamp, maar ook aan clubavonden/-middagen, lampionoptocht, jaarfeest etc.

Geplaatst in Foto's | Een reactie plaatsen