Kampweekend SCJT gaat niet door

Beste kinderen en ouders,
Het bestuur van de SCJT heeft helaas naar aanleiding van de jongste ontwikkelingen rond het coronavirus moeten besluiten het kampweekend dit jaar af te gelasten. Het is volgens ons niet verantwoord om met zestig kinderen en twintig begeleiders naar Oosterhout af te reizen. Niet alleen vanwege een eventueel risico binnen de groep, maar ook omdat Oosterhout in het gebied ligt dat het zwaarst getroffen is door het virus.
Iedereen die zich al opgegeven heeft voor het kampweekend, wordt nog persoonlijk op de hoogte gesteld. Betaald kampgeld wordt teruggestort.
Binnen het bestuur en de leiding van de SCJT wordt nog bekeken of er een alternatief kan komen en wat en wanneer dat dan zou kunnen zijn.
We vinden het erg jammer dat we onze jeugd teleur moeten stellen. Ook wij als bestuur en leiding verheugen ons elk jaar weer op dit weekend. Maar we vinden dat we niet anders kunnen en vragen uw en jouw begrip voor de situatie. De clubbijeenkomsten gaan tot nader bericht gewoon door. Daarvoor geldt nog steeds dat er wat meer op hygiëne gelet zal worden. Als uw kind ziek of verkouden is, houd het dan thuis.
Met vriendelijke groeten namens het SCJT-bestuur, Rolant Quist
Dit bericht is geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *