Zeskamp op startzaterdag 14 september

Om het nieuwe clubseizoen van Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen een spetterende start te geven willen wij op startzaterdag (14 september) om 15:00 uur een zeskamp in de voormalige oesterputten organiseren.

Deze middag is bestemd voor jong en oud en wij willen dan ook iedereen aanmoedigen om zich aan te melden voor dit spektakel en zo samen de strijd aan te gaan met de diverse clubs en overige deelnemers. Ook papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom!
Een schouwspel is natuurlijk niets zonder toeschouwers, dus ook als u niet wilt deelnemen aan de zeskamp wordt uw aanwezigheid zeer op prijs gesteld!
Aan de allerkleinsten hebben we ook gedacht; speciaal voor hen zal er een springkussen aanwezig zijn, zodat ook zij zich heerlijk kunnen uitleven.
Na alle geleverde inspanningen willen we deze sportieve middag afsluiten met een gezamenlijke pannenkoeken maaltijd. Om 19:00 uur hopen we dat iedereen met een voldaan gevoel en een gevulde buik naar huis kan gaan.

De jongeren die naar club gaan kunnen zich aanmelden bij de leiding van hun club. Ook vriendjes en vriendinnetjes kunnen daar opgegeven worden. De overige deelnemers kunnen zich als groep (max. 6 personen) of als individu aanmelden bij het secretariaat van de SCJT rvanloon@zeelandnet.nl

Ook de toeschouwers willen we vragen zich te melden bij het secretariaat als ze mee willen genieten van de maaltijd.

Alle kosten voor deze activiteit worden gedragen door de SCJT

Dit bericht is geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws. Bookmark de permalink.