Welkom bij de Hamburgergames!

Beste gemeenteleden, jong én oud. Op zaterdag 20 september willen we een aftrap geven aan het nieuwe seizoen jeugdwerk van de Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen. Zondags is er de startzondag met een doopdienst. Maar zaterdag willen wij als SCJT al iets doen voor gemeenteleden, clubleden en introducees.
Op de Oesterputten zal door de clubleiding de ‘Hamburger Games’ worden georganiseerd. Dat betekent dat we met elkaar een aantal uitdagende spellen doen en aansluitend kunnen we allemaal genieten van broodjes hamburger en frikadel met een glas verkoelende limonade (sap of water kan natuurlijk ook).
Het mooiste is: het kost je helemaal niets! We beginnen om 16.00 uur en hopen uiterlijk 19.00 uur klaar te zijn.
Als je mee wilt doen, meldt je dan wel even aan via het emailadres bestuur@scjt.nl. Vermeld in dat mailtje jouw naam en eventueel de namen van de mensen die met je meekomen. Vaders, moeders, ooms, tantes, oma’s en opa’s, vriendjes, vriendinnetjes, ze zijn van harte welkom. Maar meldt ze dus wel even aan, dan weten we hoeveel hamburgers we moeten kopen! We hopen velen van jullie te mogen begroeten.
Groeten van het bestuur en de leiding van de SCJT.

Dit bericht is geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *