Stem op de SCJT in de Rabobank Clubkas Campagne!

Draag jij de SCJT een warm hart toe? En ben je lid van de Rabobank? Stem dan op de SCJT in de Clubkas Campagne.

Rabobank Oosterschelde Clubkas Campagne. Breng je stem uit!
Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen-Duiveland, Tholen en Zuid Beveland.
Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert de bank in 2015 voor het eerst de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 80.000,- beschikbaar. Ook de Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Leden van Rabobank Oosterschelde mogen van donderdag 2 t/m dinsdag 14 april 2015 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 80.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. de Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Oproep
Natuurlijk probeert de Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken om activiteiten te kunnen blijven bieden voor jongeren van 6 tot 21 jaar. Ben jij lid van Rabobank Oosterschelde? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan de Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/oosterschelde.

Hoe stemmen
Ben je lid van Rabobank Oosterschelde? Dan ontvang je begin april 2015 een stemkaart. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/oosterschelde op ons kunt stemmen! Alvast bedankt voor je stem!

De Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen

stemraboclubactie

Dit bericht is geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *