Kamp 2021!

Beste ouders/verzorgers van onze clubkinderen,

Wat een merkwaardig jaar hebben we achter de rug. Corona heeft ons leven bepaald en daar is ook de Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen niet aan ontkomen. We hebben een tijd noodgedwongen stilgelegen. Gelukkig kunnen we al een tijdje weer club geven, maar het is anders dan anders. We moeten voorzichtig zijn, bepaalde activiteiten kunnen niet of moeten anders worden ingevuld.
Normaal gesproken zouden we eind deze week op kamp zijn gegaan. Vorig jaar moesten het afzeggen. Een hard gelag. Iets dat in de ruime kwart eeuw dat de SCJT bestaat, nog nooit is voorgekomen. Ook voor dit jaar zat een kamp in april er helaas niet in.
Toch hebben we geprobeerd een oplossing te vinden, want de leiding en het bestuur wil erg graag dat het kamp doorgang kan vinden. Omdat we de kinderen niet nog een jaar teleur willen stellen. Daarom hebben we besloten het kamp te verplaatsen naar het laatste weekeinde van mei. Op 28, 29 en 30 mei hopen we af te reizen naar kamphuis Ahoy in Oosterhout. Het thema zal hetzelfde zijn als vorig jaar ‘Ruimte’. We hopen dan ook dat we coronatechnisch de ‘ruimte’ hebben om dit kamp te kunnen houden. Het zal wel anders zijn dan andere kampen. Vanwege de dan eventueel nog geldende coronamaatregelen en de korte voorbereidingstijd. Toch hopen we met de kinderen een heel fijn kamp te mogen houden. U kunt uw kind opgeven voor kamp via het inschrijvingsformulier op deze website.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij of één van de leidinggevende van de clubs altijd aanspreken.

Hartelijke groeten namens leiding en bestuur van de SCJT,
Rolant Quist
Voorzitter.

Dit bericht is geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *