Kamp 2015

Beste jongelui en ouders,

Het is alweer bijna zover. Het kampweekend 2015 komt eraan! Iedereen heeft inmiddels de kampbrief ontvangen en veel van jullie zijn ook al ingeschreven. Bij deze alvast wat meer informatie over het kamp.
We gaan dit jaar naar kamphuis W’tjewel in Eersel. Geen onbekende plek voor ons. Als je meer wilt weten over dit kamphuis, kun je een kijkje nemen op www.wtjewel.nl.
Het thema voor dit jaar is De Grote TV-Show. De clubs zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor met name de Bonte Avond en de leiding is aan de slag met de totale organisatie van sport, spel, kerkdienst, eten en drinken en andere zaken die bij zo’n kamp horen.
Veel kinderen zijn al aangemeld voor kamp, maar nog lang niet iedereen! Er is tot uiterlijk 20 maart de tijd. Wie zich later inschrijft, kan niet meer mee. Dat heeft te maken met de organisatie van het vervoer. Vul daarom snel het aanmeldformulier in op deze website (klik hier voor de pagina). Ook willen we de ouders vragen om als het enigszins kan aan te geven dat u wilt rijden (heen en/of terug), zodat we alle kinderen kunnen vervoeren. De leiding zelf kan namelijk niet altijd kinderen meenemen, omdat er ook veel spullen mee gaan en omdat een deel van de leiding/het bestuur al vooruit gaat.

Kamphuis W'tjewel

Kamphuis W’tjewel

Dit bericht is geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *