JOIN vet van start

Zaterdag 12 januari was het dan zo ver, de eerste bijeenkomst van JOIN!! Een gezamenlijk project van diverse kerken om dingen op touw te zetten voor jongeren.

Het ging deze avond in Het Visnet om het kennismaken met elkaar. Deze eerste activiteit werd gekozen om de jongeren uit de verschillende kerken makkelijker kennis te laten maken met elkaar.
Iets wat volgens de organisatoren wel gelukt is!
Want wat werd het een succes. Aan het begin van de avond leek het niet druk te worden, tot dat er een aantal auto’s vol jongeren aankwamen bij het visnet in Tholen. Sommigen van de organisatoren van JOIN trokken even wit weg toen er plotseling 50 deelnemers binnen bleken te zitten! Op dit succes had de organisatie niet durven hopen dus moest er even ge├»mproviseerd worden. Zo zie je maar weer wat een kracht ons gebed heeft (wij danken dan ook iedereen die voor ons gebeden heeft)!

Toen de organisatoren alles weer een beetje op een rijtje kregen begon de avond goed te draaien. Er waren spelletjes als twister/tafelvoetbal etc., een barretje met frisdrank en chips, en zelfs een volle consistorie waar op eigen initiatief door heel wat jongeren liederen gezongen werden uit de opwekkingsbundel. Zeker deze laatste groep werd steeds groter en enthousiaster. Iets waar de organisatie heel trots op is. Maar ook de groep die spelletjes aan het spelen waren met elkaar hadden het zichtbaar naar hun zin en gingen op een fijne en gezellige manier met elkaar om.
Het was dus een zeer geslaagde avond voor de deelnemers en organisatie. Wij hopen nog vaak op deze manier bij elkaar te mogen zijn.

De volgende activiteit wordt via de facebookpagina van JOIN bekend gemaakt en komt ook in de zondagsbrief. Hou beide dus goed in de gaten!!

Foto’s van de eerste JOIN.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *