Begin van een nieuw seizoen!

Beste jongelui,

De vakantie is al weer een tijdje voorbij, de scholen zijn begonnen en ook de SCJT staat weer voor een nieuw seizoen clubwerk. We hopen dat ook jij bij ons op club wilt komen. In elk geval zal het een leuk seizoen worden dat natuurlijk wordt afgesloten met ons traditionele kampweekend in april! Wie in is voor spel, muziek, creatief bezig zijn, de bijbel, lol trappen en natuurlijk een kampweekend, zal het bij ons reuze naar zijn of haar zin hebben.
Wij hebben clubs voor alle leeftijden en hieronder vind je welke club er voor jou is en op welke datum die club begint. Je kunt je aanmelden via deze website.

De Start is er voor onze jongste kinderen. Zit jij in groep 3 of 4 van de basischool? Dan is De Start iets voor jou! Monique Begthel en Marion Atres geven hier leiding. Deze club komt donderdagmiddag om de 14 dagen bij elkaar van 15.15 tot 16.45 uur. De eerste clubdag is 1 oktober.

De Aanloop is een club voor kinderen uit de groepen 5 en 6 van de basisschool. Marja Groeneveld en Rolant Quist geven leiding aan deze club die op woensdagmiddag om de veertien dagen wordt gehouden van 14.00 tot 15.30 uur. De eerste keer is op 30 september.

De Sprong bestaat uit jeugd uit de groepen 7 en 8 van de basisschool en staat onder leiding van Gerdiene Veldhuis en Jeroen Baaijens. De Sprong komt op maandagavond bij elkaar (ook om de veertien dagen) van 18.30 tot 20.00 uur. De eerste avond is op 28 september.

De Zwevers is er voor jongelui uit de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs. Op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur zijn Elsemarije Maassen van den Brink en Leonie Joppe er voor jullie. De eerste clubavond is op 22 september en verder om de veertien dagen.

En dan hebben we tot slot de Doordouwers. Deze club voor 14-plussers wordt gerund door Bob van den Berg, Bart Broere en Jeffrey Willeboordse. Hun eerste datum is zondagĀ 27 september om 19.30 uur!

Alle clubbijeenkomsten worden gehouden in verenigingsgebouw Het Visnet aan de Hofstraat in Tholen (achter de Ichthuskerk).

Hopelijk tot ziens!

Het bestuur van de SCJT.

Dit bericht is geplaatst in De Aanloop, De Doordouwers, De Sprong, De Start, De Zwevers, Nieuws met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *